Bericht schrijven >

1 | 2 volgende »

Wat hebben Jim en Dex een heerlijke tijd gehad bij Pascalle, een tweede thuis. Zoveel aandacht, ruimte om te bewegen en te ontwikkelen. Inmiddels zijn ze allebei naar school. Maar nog steeds komen Pascalle, Marcel en Floris en een heel aantal vriendjes regelmatig en vol enthousiasme ter sprake. Als er wat was waardoor we er niet op tijd konden zijn, was dat nooit een probleem. Overal is een oplossing voor. Erg fijn. Wij zijn dan ook erg tevreden over deze gastouder. Top.

Margreet - 15-10-2018 - 12:12Sem heeft 4 jaar bij Florisoen gezeten. Hij had zin om naar school te gaan, maar wilde ook bij Florisoen blijven. Hij zou zijn vriendjes daar erg missen!
4 jaar geleden begon Sem op een creche. Daar haalden we hem altijd overstuur vandaan. De groep was te groot, te druk en ze hadden weinig tijd voor alle kinderen. We zijn toen op zoek gegaan naar een gastouder. Bij Pascalle hadden we meteen een klik en Sem voelde zich vanaf dag 1 thuis. Geen gehuil meer! Hij wilde soms niet meer mee naar huis zelfs! Bij Florisoen zien onze kinderen altijd dezelfde kinderen en 'leidster'. Dit zorgt ervoor dat het een hecht groepje is en dat de kinderen steeds op bekend terrein komen. Het worden echt speelkameraadjes en de kinderen voelen zich daar erg op hun gemak. Pascalle knutselt veel met ze, er is geregeld nieuw speelgoed, ze gaan er altijd op uit, de tuindeur staat altijd open en als we ze ophalen rennen ze altijd gierend van de pret rond of zitten ze rustig te kleuren. Pascalle heeft veel geduld met de kinderen en is creatief met ze bezig. Wij hebben het erg getroffen en zijn erg blij met Pascalle! Sem komt zelfs nu in zijn schoolvakanties nog bij Florisoen.

Hilde - 11-04-2016 - 21:04

Florisoen is een super opvang voor je kindje! Onze Willem gaat al ruim een jaar naar Pascalle toe en sinds kort hebben we dit uitgebreid. Willem heeft het enorm naar zijn zin, er worden altijd hele leuke dingen gedaan en gemaakt. Pascalle is een echt buitenmens en de kinderen hebben het daarom buiten ook fantastisch mooi. De opvang zelf is niet minder, in 1 woord, prachtig! Lekker samen wandelen, naar de speeltuin, in het speelhuis, alles is mogelijk. Wij zijn heel blij met Pascalle en Florisoen!

Marleen de Vries - 04-09-2014 - 19:51

Mijn zoontje Kian heeft twee jaar opvang gehad bij Pascalle. Hij heeft hier een fantastische tijd gehad! Pascalle is een hele lieve gastouder en heel erg betrokken bij de kinderen en ouders!
Kian ging er graag naar Pascalle toe en wou vaak niet eens meer mee naar huis.
Pascalle doet erg veel leuke dingen met de kinderen en Kian kwam dan ook heel regelmatig met de leukste knutselwerkjes thuis. Ook werd er erg veel buiten gewandeld en gespeeld, haar tuin is helemaal ingericht op de kinderen en er komt heel vaak nieuw speelgoed bij. De inrichting binnen is ook erg leuk en natuurlijk kindvriendelijk en er word veel aandacht besteed aan de verschillende seizoenen en feestdagen.
Mocht u op zoek zijn naar een goede, lieve, leuke gastouder dan zit u bij Florisoen echt goed!

Pascalle bedankt voor de super leuke tijd bij jullie!

Heel veel liefs,

Marloes, Mathieu en natuurlijk Kian

Marloes Bootsma - 27-03-2014 - 21:00

Mijn zoontje gaat 5 ochtenden per week naar Pascalle toe.
Hij vind het er geweldig en wil vaak niet eens meer mee naar huis!
Pascalle is een lieve gastouder en doet erg veel met de kinderen.
Ik maar ook Kian zijn heel blij met Florisoen!

Lieve groetjes,
Marloes en Kian

Marloes - 15-01-2013 - 10:30


Bericht schrijven >

1 | 2 volgende »